Наприкінці серпня у дитячому арт-видавництві «Чорні вівці» з’явиться друком нова книжка польської письменниці Аґнєшки Стельмашик «Веселі випадки котячої громадки» з ілюстраціями Марти Курчевської. Це по-справжньому грайлива, зухвала й смішна історія трьох пухнастиків, компанія яких несподівано поповнилась четвертим. Чи сподобається це тваринам, які вже прижилися в звичній обстановці? Як розвиватимуться їхні пригоди? А може, вони все ж таки подружаться і стануть однією командою?

«Ми знаємо, як ви та ваші діти обожнюєте котиків, – говорить головна редакторка дитячого арт-видавництва «Чорні вівці» Христя Венгринюк, – саме тому продовжуємо видавати книжки про милих пухнастиків. «Веселі випадки котячої громадки» по-справжньому муркотливе чтиво. Ніхто не зможе зупинитися в процесі читання, бо кожна сторінка цікавіша за попередню».

На думку перекладачки Ірини Шевченко, «Веселі випадки котячої громадки» це книга не просто про котів, навіть не про казкових чудесних котів, які розмовляють і п’ють чай, немов справжні англійські аристократи. Це книга про дружбу і вредність, про глузливість і повагу, про примирення із собою та іншими. Це світ, в якому дитина зустрічається з обставинами, які сильніші за неї, але вчиться їх перемагати».

Про що ця книжка?

Коли у різдвяну ніч Кшиштоф підібрав беззахисних, маленьких кошенят, він ще не знав, що на нього чекає нова пригода… Виявляється, що його коти не тільки можуть говорити, а й чудово знаються на світі людей: дивляться телевізор, орієнтуються в інтернеті, пишуть і читають. А до того ж дуже амбітні, підприємливі, винахідливі. Мріють про славу, розкіш, гроші, за які куплять собі віллу з басейном, повним котячого корму. Така вибухова мішанка призводить до забавних перипетій та надзвичайних пригод.

За детальнішою інформацією звертатися:

піар-менеджерка

Лілія Шутяк,

shutiak@meridiancz.com,

facebook.com/ChorniVivtsi

instagram.com/chorni_vivtsi