У «Видавництві 21» виходить книжка «Афоризми. Словомедитація». Це видання афоризмів, створених автором із Івано-Франківська Романом Рудим. Хоча коли йдеться про афоризми, то доречніше застосувати формулу: створених самим життям. Адже це воно підказує аналогії, а спостережлива, вдумлива людина запаковує це все у надкороткі влучні повідомлення, які мають властивість швидко розлітатися світом – не дарма ж їх відносять до «крилатих висловів».

Очевидно, що така ж доля й афоризмів Романа Рудого, які охоплюють різні сфери, що структурно відображені у книжці чотирнадцятьма розділами. Читачі знайдуть у книжці зокрема думки про мистецтво, кохання, час, релігію, справи сімейні та справи письменницькі, про жіночі примхи і загалом чоловічий погляд на жінок, про гроші та інші блага і не зовсім блага. Понад 150 сторінок оригінальних дотепних висловів – кожен обере щось для себе.

Дизайн видання розробила Наталія Олійник. В його основі мінімалізм та геометричність, що відповідають чіткості і зібраності лаконічних висловів під обкладинкою.

Книжка «Афоризми. Словомедитація» – нагода поміркувати, подискутувати, розгорнути думку, взятися до створення власних афоризмів зрештою. А ще це гарний подарунок.

На сайті «Видавництва 21» до 28 лютого книжку можна придбати за передпродажною ціною 

Довідка про Романа Рудого.

Роман Павлович Рудий народився 1954 року на Івано-Франківщині. Після закінчення Львівського політехнічного інституту працював на ВО «Родіон» в м. Івано-Франківську, де його обрали першим головою Товариства української мови ім. Тараса Шевченка. Роман Рудий є лауреатом всеукраїнського конкурсу афоризмів, який був організований у 2015 році Київською організацією Національної спілки письменників України. Зараз живе і працює в м. Івано-Франківську.

 

Інга Кейван, PR-менеджер «Видавництва 21»

ikeyvan7612@gmail.com

https://www.facebook.com/profile.php?id=100001499791735