З 1 травня "Видавництво 21", "Чорні вівці" і Meridian Czernowitz оголошують передпродаж одразу семи книжок. Передпродаж триватиме до 15 травня: саме з цього дня розпочнеться відвантаження книг.

Просимо звертнути увагу: 1) придбання книг за передпродажною ціною можливе лише в разі здійснення оплати під час акції (з 1 по 15 травня); 2) на передпродажні книги не діє акція "Мінус 30% на третю книжку".

А ось і книги. Обирайте свої.

 

Ігор ШТІКС

СТІЛЕЦЬ ЕЛІЯХУ

http://www.books-xxi.com.ua/products/stilets-eliyahu

 

100 UAH

Прайсова: 125 UAH

Роман Ігоря Штікса «Стілець Еліяху» неабияк потішить шанувальників балканської літератури. У зв’язку з ним також доводиться говорити про питання ідентичності. Цей текст можна зарахувати до так званої літератури-свідчення, адже головна тема роману ‒ війна у Сараєві. Події у Боснії і Герцеговині показано у контексті повернення, пошуку і віднайдення себе. Ріхард Ріхтер ‒ успішний австрійський письменник. За волею випадку (якщо взагалі можна говорити про випадковість) він дізнається, що усе своє життя вважав себе не тим, ким насправді був.

 

 

 

 

 

Ірина ЧЕРВІНСЬКА

СВІТИ І ЛАБІРИНТИ

http://www.books-xxi.com.ua/products/sviti-i-labirinti

 

80 UAH

Прайсова: 90 UAH

 

«Світи і лабіринти» ‒ це трилер з елементами детектива та психоделіки. Ірині Червінській вдалося створити якісний текст, який поповнить відповідну нішу української жанрової літератури. Головний герой роману ‒ молодий чоловік, який чи то втратив свою ідентичність, чи несподівано для себе опинився у полоні різних ідентичностей. Усе відбувається так блискавично швидко і карколомно, кадри блимають, не встигнувши зафіксуватися у свідомості, що головний герой навіть не має найменшого шансу отямитися, аби збагнути, де насправді він і яка із численних реальностей його.

 

Андрій ЛЮБКА

САУДАДЕ

http://www.books-xxi.com.ua/products/saudade

  

90 UAH

Прайсова: 110 UAH

Обережно! Ця книга небезпечна: після прочитання хочеться одночасно вирушити в подорож Балканами, випити келих червоного вина і в зручній ложі театру слухати оперні арії. Понад шістдесят коротких історій – часом іскрометних, подекуди сумних, почасти автобіографічних, але завжди щирих – запрошують читача пережити з автором найщасливіші миті мандрів, симфонічних концертів і не завжди успішних залицянь.

 


 

 

 

Юрій ІЗДРИК

ПАПІРОСИ: 25 ВІРШІВ БЕЗ ФІЛЬТРА

http://www.books-xxi.com.ua/products/papirosi

 

50 UAH

Прайсова: 60 UAH

ПАПІРОСИ: 25 віршів без фільтра – добірка най­новіших віршів Юрія Іздрика. Цього разу – жодної слинявої роман­­тики і мармеладної лірики. Це жорстка пацанська поезія про життя і смерть, про пошуки сенсів і способів виходу з без­ виході.

 

 

 

Ірена КАРПА

ДЕНЬ УСІХ БІЛОК

http://www.books-xxi.com.ua/products/den-usih-bilok

 

130 UAH

Прайсова: 150 UAH

«День усіх білок» – це розповідь про те, що насправді є цінним у житті та як важливо вміти боротися за свої права, незалежно від того, хто ти: дорослий, дитина чи лісове звірятко. Книжка сповнена пригод і гумору, карколомних поворотів і складних ситуацій, з яких хоробро виплутуються наші герої: білки і собаки, сови і кроти, лісники і бандити.

     

 

 

 

 

 

Ервін МОЗЕР

МАНЮНІЙ. ВЕЛИКА КНИЖКА ПРО МАЛЕНЬКОГО СЛОНИКА

http://www.books-xxi.com.ua/products/manyunij-velika-knizhka-pro-malenkogo-slonika

 

115 UAH

Прайсова: 135 UAH

Історія розповідає про слоника, який загубився і шукає свою сім’ю. Мандруючи, дуже маленьке і безмежно чарівне, зворушливе слоненя відкриває для себе дуже великий світ, зустрічає нових друзів. 

 

 

Вольф ЕРЛЬБРУХ, Вернер ҐОЛЬЦВАРТ

ПРО МАЛОГО КРОТА, ЯКИЙ ХОТІВ   ДІЗНАТИСЯ, ХТО ЙОМУ НАКЛАВ НА ГОЛОВУ

http://www.books-xxi.com.ua/products/pro-malogo-krota-yakij-hotiv-diznatisya-hto-naklav-jomu-na-golovu

 

80 UAH

Прайсова: 90 UAH

У допитливого крота діти навчаться докопуватися до суті речей, зрозуміють: якщо вже хтось тобі й наклав на голову, то треба це обов’язково з’ясувати, а з’ясувавши... Ну, читайте самі.