На початку вересня «Видавництво 21» представить нову книгу Артема Чапая «The Ukraine». Перша презентація видання відбудеться 22 вересня під час 25 Book Forum (15:00–15:45, просп. Свободи, 15, Музей етнографії та художнього промислу НАН України). Дизайн книги розробила Анна Стьопіна.

Над текстами, що увійшли до книги, Артем Чапай працював близько восьми років. «Загалом же «The Ukraine», – каже автор, – описує понад десять років сучасної України, або ж the України початку двадцять першого століття». У книзі поєдналися реальний факт і художній вимисел. Різні території, різні за віком, способом існування персонажі з їхніми історіями, ситуаціями, епізодами, моментами, позитивне, не дуже, негативне, прекрасне і потворне (зокрема і в їхній відносності) – усе це елементи колажу, що передає цілісний образ України – такої, як вона є, у найбільш характерних, разючих проявах. За словами Артема Чапая, «TheUkraine» – такий собі український Dasein, який особливо добре поєднуються з досвідом подорожнього.

Більше про книгу читайте в інтерв’ю з автором.

Сторінка «TheUkraine»на сайті «Видавництва 21».

ДОВІДКА ПРО АВТОРА

Артем Чапай – український письменник, перекладач, репортер, мандрівник, член Українського Центру Міжнародного ПЕН-клубу. Освіта: НУ «Києво-Могилянська академія». Автор тревелогів, книжки воєнних репортажів (у співавторстві), романів «Червона зона» і «Понаїхали», книжки «Тато в декреті». Номінант і лауреат літературних та журналістських нагород.

 

Інга Кейван, PR-менеджер «Видавництва 21»

+38(096)532 92 36

+38(099)475 85 61

ikeyvan7612@gmail.com

https://www.facebook.com/profile.php?id=100001499791735