«Видавництво 21» разом із Дитячим арт-видавництвом «Чорні вівці» запрошують усіх книгоманів у середині грудня до Києва, де братимуть участь у VII Київській міжнародній книжковій виставці «Книжкові контракти». Виставка традиційно відбудеться з 15 по 18 грудня в Українському Домі на Європейській площі, за адресою вул. Хрещатик, 2. Організаторами виставки є Державний комітет телебачення і радіомовлення України і Державне підприємство «Український дім».

Відвідувачі «Книжкових контрактів» зможуть познайомитися з книжковою продукцією чернівецьких видавництв, погортати сторінки і вибрати те, що їм до смаку. Тим більше, що, як зазвичай на виставках, книги можна буде придбати за нижчими, ніж в інтернет-крамниці та книгарнях цінами. Чимало книг «Видавництво 21» виставить на розпродаж.

Велику дитячу програму на виставку підготувала письменниця і головний редактор «Чорних овець» Христина Венгринюк. Вона проведе кілька майстер-класів для дітей, а також читання-розмови з книгами серії Ейтана Борітцера «Що таке?» та Ервіна Мозера «Фантастичні історії на добраніч». Усі заходи Христини Венгринюк будуть проходити у «Різдвяній вітальні», де упродовж 15-18 грудня будуть зосереджені всі найцікавіші презентації, літературні зустрічі, автограф-сесії, багато заходів для дітей до дня Святого Миколая.

«Видавництво 21» разом і Дитячим арт-видавництвом «Чорні вівці» з нетерпінням чекають на зустріч зі своїми читачами. Приходьте 15–18 грудня на «Книжкові контракти» в Український Дім сім’ями – для усіх знайдуться цікаві заняття. Будемо переглядати книги, спілкуватися, читати, майструвати, насолоджуватися шурхотом сторінок і ні з чим не порівнюваним запахом книг.