14-15 травня у Маріуполі відбудеться Перший міжнародний фестиваль «Маріупольська книжкова толока» (СК «Іллічівець», проспект Нахімова, 53). Фестиваль обіцяє стати однією з найбільших літературно-мистецьких подій Східної України. «Маріупольська книжкова толока» складатиметься із двох основних частин: власне фестиваль та книжковий ярмарок. «Видавництво 21» візьме участь і у фестивальній частині, і в ярмарку.

Книги «Видавництва 21», Дитячого арт-видавництва «Чорні вівці», а також «Meridian Czernowitz» можна буде погортати і придбати на стенді №1 (СК «Іллічівець», перший поверх, від центрального входу наліво).

У програмі фестивалю візьмуть участь автори «Видавництва 21» Ольга Мельник та Симор Гласенко. Заходи за їхньої участі заплановані на 14 квітня. З Ольгою Мельник та Симором Гласенком відвідувачів фестивалю чекає занурення ‒ в океанічні води та в нуар.

Презентація бортового щоденника Ольги Мельник «Ship life. Сім місяців добровільного рабства».

15:30‒17:00

Локація 5 / поверх 2

Ольга Мельник розповість про власний досвід роботи за контрактом на круїзному лайнері, специфіку життя, праці, комунікації, виживання у замкненому просторі, закулісся сфери обслуговування на лайнері, про конкуренцію і дружбу, про взаємопідтримку і боротьбу за виживання. Поділиться досвідом та враженнями від інших своїх мандрівок.

Запрошуємо на презентацію людей різного віку, яких цікавить література нон-фікшн, тема заробітчанства на морі, подорожі, зокрема морські. Зрештою, цікаво буде усім, хто хотів би розширити горизонти своїх знань та уявлень про навколишній світ. Тим більше, де ж ще говорити на ці теми, як не на березі моря?

«Занурення в нуар». Лекція із слайдами і презентація кримінальної драми «Нуар по-українськи»

18:00‒19:00

Локація 6 / поверх 2

Симор Гласенко прочитає лекцію про жанр нуару у світовому кіно та літературі, відповість на всі дотичні до теми запитання, а також презентує свою кримінальну драму «Нуар по-українськи».

Запрошуємо «зануритися у нуар» людей будь-якого віку, які не уявляють свого життя без «адреналінових жанрів», яким цікава зокрема тема нуару у літературі та кіно і які готові до інтерактиву.
 

«Ship life. Сім місяців добровільного рабства»: http://www.books-xxi.com.ua/products/ship-life-sim-misyatsiv-dobrovilnogo-rabstva

«Нуар по-українськи»: http://www.books-xxi.com.ua/products/nuar-po-ukrainski

ДО ЗУСТРІЧІ У МАРІУПОЛІ!

 

Інга Кейван, PR-менеджер «Видавництва 21»

+38(096)532 92 36

+38(099)475 85 61

ikeyvan7612@gmail.com

https://www.facebook.com/profile.php?id=100001499791735