üПопуляція давно втратила людську подобу. У світі öсобин серцебиття – злочин, страшна недуга. Тотальні заборони оголосили абсолютною свободою, любов до батьківщини замінив агресивний політичний мілітаризм, домашніх улюбленців – роботварини, створені задля вправляння їхніх господарів у вишуканому садизмі. Правосуддя довершили, передавши до рук прекрасних, але безжальних Äфродіт. Ідеальним суспільством керують ньÜзруми. На шляху до бездоганного порядку стоїть лише Herz-тероризм, що виник унаслідок глобальної серцевої пандемії.
Законослухняна öсобина Давид сумлінно працює на благо Üмперії в телецентрі, допомагаючи створювати новинний продукт, який повинні регулярно споживати всі представники üПопуляції. Давид – гвинтик у нещадній машині пропаганди – потрапляє у вир подій, які не лише ставлять під сумнів досконалість üмперського ладу, але й загрожують усьому людству.

Поки сусіди у росії та білорусі живуть в антиутопії, де забороняють "нет войне" і "1984" Орвелла, "Видавництво 21" видає художній твір про тотальну пропаганду та її наслідки.

Тільки з 26 травня по 10 червня Ви маєте можливість придбати книгу Арта Антоняна «TÜK» за акційною ціною в 300 гривень. Посилання на книгу – TÜK.

 

Інга Кейван, літературна редакторка роману та критикиня пише про «ТÜК», що "українці та світова спільнота зараз часто ставить (радше кричить) запитання: «Як можна робити те, що роблять росіяни в Україні? Хто ці істоти, які не керуються жодними людськими властивостями і цінностями?» «ТÜК» дає відповіді на ці питання. Він дуже важливий для розуміння того, що зараз відбувається у наших неприкаяних північно-східних сусідів, що відбувається в їхніх головах, як так сталося, що вони перетворилися на цілком інший еволюційний вид, який є ким/чим завгодно, але точно не людьми. Але ж були людьми.

І, звісно, це роман-застереження, бо від подібних процесів не застрахований ніхто.

Наскільки надійна перетинка між людиною та не-людиною в кожному із нас? Наскільки надійні світові закони, правила?

Також «ТÜК» запрошує замислитися і над тим, що демократичним країнам є що цінувати і втрачати – свободу. Власне, це найбільша цінність, яка мотивує боротися, як роблять це герої роману Арта Антоняна, так само, як у художній реальності щодня боряться за свободу і правду українці."

 

 

Крім того, пропонуємо до Вашої уваги довідку про автора роману – Арта Антоняна:

Одного січневого морозного ранку в сибірській конюшні на кордоні з Монголією народився звичайний вірменський хлопчик. Його казкове дитинство пройшло в Угорщині. Яскрава юність відбулася в чарівному українському Закарпатті. Наукові та літературні таємниці Арт розгадував в Ужгородському національному університеті на факультеті іноземної філології, обравши спеціальність - англійська мова та література. З 2004 до 2014 року він опановував журналістсько-редакторське ремесло, був теле і радіоведучим. Знімався в епізодичних ролях у серіалах і телепроєктах. З 2015 по 2017 рік займався серйозною діяльністю в дипломатичній сфері - працював у прес-службі посольства США у рф. Втомившись від офіційних костюмів та задушливих краваток, Арт переїхав спочатку до Іспанії, де пив солодку сангрію і вивчав пристрасну іспанську мову. Опісля - на острів Мальта, де наразі й створює власні книжкові світи.
А ще Арт Антонян є автором та співавтором текстів пісень Джамали: «My lover», «Thank you», «Perfect man», «Sister’s lullaby», «Обещание», а також пісні «1944», яка принесла перемогу Україні на пісенному конкурсі «Євробачення» у 2016 році.