Дорогі українці! Війна досі триває.
Наші військові вдало б'ють російського ворога, заставляють їх тікати з української території та оберігають світле небо, даруючи можливість пити каву, спокійно спати та читати книги. Кожен з нас робить велику справу – допомагає нашій армії. І команда видавництва впевнена, що кожен українець буде продовжувати допомагати всіма можливими способами нашим захисникам та захисницям. Кожна гривня в бюджет країни, маленькому та середньому бізнесу, у волонтерські фонди – пришвидшують перемогу. І кожен українець має мрію перемогти у цій жорсткій війні. Давайте цю мрію разом здійснимо.
 
«Видавництво 21» оголошує збір коштів для підтримки української армії – «Знаки для ЗСУ». У вас є можливість придбати збірку віршів «Знаки» авторства Володимира Півторака, тим самим пожертувавати гроші у фонд «Повернись живим»: 100% від вартості книжки підуть на допомогу українській армії. Таким чином, ви робите добру справу, отримуєте надзвичайно круту книгу та допомагаєте нашим захисникам. Ми, українці, неймовірні!
 
Крім того, ми пропонуємо зробити пожертвування у фонд «Повернись живим» –  https://savelife.in.ua/
 
 
 

Сам автор книжки пише, що "сюди увійшли вірші, написані упродовж 25 років. Звісно, багато чого відсіяно. Залишив лише ті тексти, які викликають емоції. Зрештою, на моє переконання, справжня творчість покликана викликати емоції.
По суті, книжка із кодовою назвою "Знаки" містить у собі дві збірки. Вірші, які сюди увійшли, представляють різні періоди творчості. При укладанні збірки свідомо було порушено принцип хронологічності, аби у теоретиків-віршознавців (одним із яких сам є) не виникало бажання займатися аналізом і структуруванням цих текстів.

Знаки даються кожному з нас. Потрібно лише мати бажання їх помітити і витлумачити. Знаки, натяки, настрої, теми - те, що наповнює наше життя, формує його.

І ще... Ця книга містить сюрприз - компакт-диск зі знаковими піснями гурту «Знак води»."

 

 Команда «Видавництва 21»