У “Видавництві 21” незабаром вийде нон-фікшн італійської стоматологині та популяризаторки науки Емануели Фаветті "Як максимально розкрити потенціал дитини. Практичний посібник для батьків, які бажають виховати свою дитину якнайкраще". Над перекладом працювала Ірина Кащей. 

“Ми непокоїмося про те, ким стане дитина завтра, забуваючи, що вона вже сьогодні є кимось” – напевно, основна ідея книжки Емануели Фаветті. Посібник порад для батьків, які хочуть виховати своїх дітей якнайкраще, містить практичні та теоретичні знання, засновані на досвіді авторки, яка зіткнулася із “порушеннями” у своєї старшої доньки.

А який стиль письма у Вас? Ви пишите гібридом друкованими та прописними? Чи можна розібрати ваш почерк? А літери між собою зв’язані, під час писання від руки? У мене для вас погані новини – у вас уже “порушення”. Сприймаєте як жарт, чи не так? А чому, коли дитина в школі пише нерівно чи їй важко дається той чи інший предмет – це вже відхилення? Зрештою, відхилення від чого? Від норми?

 

Гіперактивні, тривожні, невгамовні, неуважні, закриті, самотні, нездатні зосередитися, особливо у школі: сьогодні діти піддаються рівню емоційного та соціального стресу, який у минулому годі було уявити. А дорослі не завжди вміють відрізнити особистісну рису від порушення, а порушення – від захворювання. Варто цьому навчитися, щоби діти росли, розвивалися у сприятливих умовах. Книжка Емануели Фаветті – справжній путівник на цьому шляху.

Емануела Фаветті змінить уявлення батьків про виховання дітей. Батькам легше змиритися із “порушеннями” свого чада, аніж шукати причини в своєму способі життя та у ставленні до дитини. Батькам простіше не чути страхи дитини та не сприймати серйозно її переживання. Часто дорослі, перебуваючи поряд зі своїми дітьми, їх просто не помічають, а спілкування замінюють різноманітними ґаджетами та іншими іграшками. Авторка радикально іншої думки про те, чого потребує дитина. Зоровий контактпід час розмови, правильне харчування та дві години якісного спілкування значно корисніші і важливіші, аніж цілий день неприсутності біля дитини – ось про що говорить пані Фаветті.

Книжкаа «Як максимально розкрити потенціал дитини?»  насамперед допоможе батькам отримувати від статусу “батьків” задоволення, лайфувати від себе та своєї дитини. Посібник простих порад, які потрібно застосовувати у повсякденному житті для покращення життя своєї сім’ї.А не повірити і не довіритися Еманулі Фаветті не реально, адже вона легко, захопливо розповідає власну історію, ділиться особистим досвідом, розмовляючи з читачами, як з друзями.


Уже незабаром українські читачі познайомляться з книжкою «Як максимально розкрити потенціал дитини», а замовляти можна вже: з 21 по 31 січня в інтернет-книгарні видавництва триватиме її передпродаж.

 

За деталями звертайтеся:

Вадим Герман - PR-менеджер "Видавництва 21"

herman21books@gmail.com